اسم نوشته مجله سرگرمی و تفریحی

عکس نوشته،عکس پروفایل،تعبیر خواب،طراحی اسم

نحوه تهیه سالاد الویه مرغ

نحوه تهیه سالاد الویه مرغ

برای طریق تنظیم سالاد الویه مرغ در آغاز مرغ را با پیاز خرد گردیده و نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد، آنگاه سیب زمینی ها و هویج ها را به طور جدا بپزید. نخود خارجی و تخم مرغ ها را هم بپزید. هنگامی تمامی مواد پختند نخست سیب زمینی ها و هویج ها را پوست بگیرید بعد از آن تخم مرغ را هم پوست بگیرید مرغ را ریز خرد نمایید و کنار بگذارید.

در حال حاضر سیب زمینی ها و هویج ها و تخم مرغ ها را با رنده ریز رنده نمائید و خیارشورها را بشویید و آب آن‌ها که رفت به طور نگینی ریز خرد نمایید و باطن مواد بریزید و مرغ و نخود خارجی ها را هم طولانی تر فرمائید مقدار مقداری نمک و فلفل سیاه و سس مایونز به آن بیش تر فرمائید و خوب ترکیب فرمایید.

در پایان سالاد الویه را باطن کاسه متبوع بریزید و با سس و مواد دیگر تزیین فرمائید.

طریق تنظیم سالاد الویه,نحوه تنظیم سالاد الویه مرغ

نکاتی برای روش تهیه و تنظیم سالاد الویه مرغ

نکاتی برای تنظیم سالاد الویه :

• بهتر میباشد نمک را به ندرت طولانی تر فرمائید چون خیارشورها با نمک می باشند و قابلیت و امکان پر نمک شدن آن موجود است.

• در صورتی‌که موادتان محکم بود میتوانید مقدار پاره ای آب مرغ به آن بیشتر نمائید.

• برای سرو سالاد الویه، می‌توانید آن را درون قالب بریزید بدین فیس که قالب را با روغن مایع چرب فرمایید و سالاد الویه را درون آن بریزید و فشار بدهید بعد درون یخچال فریزر قرار بدهید تا محکم خیس شود و خودش را بگیرد و سپس آن را درون پیاله سرو برگردانید و آن را با مواد غذایی تزیین فرمائید.

• برخی اشخاص باطن سالاد الویه کالباس یا این که فلفل دلمه ای یا این که ذرت می ریزند که مزه سالاد را عوض میکند و به هیچ وجه مطلوب وجود ندارد.

• در حالتی‌که ترازو سس مایونز درون سالاد برای شما زیاد میگردد می‌توانید پاره ای ماست به آن طولانی تر فرمائید.

• به جای سس مایونز میتوانید از روغن زیتون بیشتری به کارگیری نمائید.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه :
 سیب زمینی متوسط     3 عدد
 تخم مرغ      3 عدد
 سینه مرغ      1 عدد
 پیاز      1 عدد
 خیارشور     300 گرم
 هویج متوسط      2 عدد
 نخود فرنگی      200 گرم
 سس مایونز     به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم
آب مرغ     مقداری

 

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی