- پنجشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ ق.ظ
نحوه تهیه سالاد الویه مرغ
برای طریق تنظیم سالاد الویه مرغ در آغاز مرغ را با پیاز خرد گردیده و نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد، آنگاه سیب زمینی ها و هویج ها را به طور جدا بپزید. نخود خارجی و تخم مرغ ها را هم بپزید. هنگامی تمامی مواد پختند نخست سیب زمینی ها و هویج ها را پوست بگیرید بعد از آن تخم مرغ را هم پوست بگیرید مرغ را ریز خرد نمایید و کنار بگذارید.
در حال حاضر سیب زمینی ها و هویج ها و تخم مرغ ها را با رنده ریز رنده نمائید و خیارشورها را بشویید و آب آنها که رفت به طور نگینی ریز خرد نمایید و باطن مواد بریزید و مرغ و نخود خارجی ها را هم طولانی تر فرمائید مقدار مقداری نمک و فلفل سیاه و سس مایونز به آن بیش تر فرمائید و خوب ترکیب فرمایید.
در پایان سالاد الویه را باطن کاسه متبوع بریزید و با سس و مواد دیگر تزیین فرمائید.
طریق تنظیم سالاد الویه,نحوه تنظیم سالاد الویه مرغ
نکاتی برای روش تهیه و تنظیم سالاد الویه مرغ
نکاتی برای تنظیم سالاد الویه :
• بهتر میباشد نمک را به ندرت طولانی تر فرمائید چون خیارشورها با نمک می باشند و قابلیت و امکان پر نمک شدن آن موجود است.
• در صورتیکه موادتان محکم بود میتوانید مقدار پاره ای آب مرغ به آن بیشتر نمائید.
• برای سرو سالاد الویه، میتوانید آن را درون قالب بریزید بدین فیس که قالب را با روغن مایع چرب فرمایید و سالاد الویه را درون آن بریزید و فشار بدهید بعد درون یخچال فریزر قرار بدهید تا محکم خیس شود و خودش را بگیرد و سپس آن را درون پیاله سرو برگردانید و آن را با مواد غذایی تزیین فرمائید.
• برخی اشخاص باطن سالاد الویه کالباس یا این که فلفل دلمه ای یا این که ذرت می ریزند که مزه سالاد را عوض میکند و به هیچ وجه مطلوب وجود ندارد.
• در حالتیکه ترازو سس مایونز درون سالاد برای شما زیاد میگردد میتوانید پاره ای ماست به آن طولانی تر فرمائید.
• به جای سس مایونز میتوانید از روغن زیتون بیشتری به کارگیری نمائید.
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه :
سیب زمینی متوسط 3 عدد
تخم مرغ 3 عدد
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
خیارشور 300 گرم
هویج متوسط 2 عدد
نخود فرنگی 200 گرم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب مرغ مقداری