- پنجشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ ق.ظ
بوقلمون یکی از انواع پرندگان بزرگ است که در مزارع پرورش می یابد و می تواند از طبیعت صید شود و بومی آمریکای شمالی است و بوقلمون در تمام دنیا مصرف می شود ، با توجه به اینکه گوشت آن یکی از منابع غنی از مواد مغذی و پروتئین محسوب می شود ، اما بستگی دارد ارزش غذایی آن بر روی تکه گوشت ، و روش تهیه آن ، و شایان ذکر است که گوشت بوقلمون فرآوری شده منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است ، اما ممکن است حاوی درصد زیادی قند ، مواد نگهدارنده ، چربی های ناسالم و سدیم باشد.
ارزش غذایی گوشت بوقلمون
جدول زیر ارزش غذایی عناصر موجود در 100 گرم گوشت بوقلمون را توضیح می دهد:
جز food غذایی |
ارزش غذایی |
---|---|
کالری |
202 کالری |
پروتئین |
26.46 گرم |
چربی ها |
10.16 گرم |
کربوهیدرات ها |
0.05 گرم |
کلسیم |
17 میلی گرم |
اهن |
1.32 میلی گرم |
منیزیم |
26 میلی گرم |
فسفره |
213 میلی گرم |
پتاسیم |
228 میلی گرم |
سدیم |
461 میلی گرم |
فلز روی |
3.26 میلی گرم |
سلنیوم |
29.9 میکروگرم |
کولین |
90.7 میلی گرم |
ویتامین A |
15 میکروگرم |
تیامین |
0.055 میلی گرم |
ریبوفلاوین |
0.347 میلی گرم |
نیاسین |
6.973 میلی گرم |
ویتامین B6 |
0.421 میلی گرم |
فولات |
9 میکروگرم |
کلسترول |
125 میلی گرم |
خواص گوشت بوقلمون چیست؟,خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی,خواص گوشت بوقلمون در بدنسازی,خواص گوشت بوقلمون در بارداری,خواص گوشت بوقلمون برای کودکان,خواص گوشت بوقلمون و بلدرچین,رنگ گوشت بوقلمون,آیا گوشت بوقلمون هورمونی است,مقایسه گوشت بوقلمون با گوشت قرمز
فواید گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون منبع بسیاری از مواد مغذی از جمله موارد زیر است:
منبع غنی از پروتئین: دو برش غلیظ یا معادل 84 گرم گوشت بوقلمون حاوی 24 گرم پروتئین معادل 48 درصد ارزش غذایی روزانه است و پروتئین برای رشد و نگهداری عضلات و ساختار سلول ها لازم است و به انتقال مواد مغذی در داخل بدن کمک می کند بدن و یک رژیم غذایی غنی از پروتئین با افزایش احساس سیری ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کند. 1
منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی: گوشت بوقلمون ارزان و غنی از ویتامین های B- کمپلکس است ، 4 مانند فولات ، ویتامین B1 یا تیامین ، ریبوفلاوین یا ویتامین B2 و ویتامین B3 یا آنچه به عنوان نیاسین شناخته می شود ، که برای افزایش کارایی تولید انرژی و ارتباطات سلولی مهم هستند. ، و ویتامین B6 (به انگلیسی: Pyridoxine) ، که به تشکیل اسیدهای آمینه ، تولید انتقال دهنده های عصبی و ویتامین B12 که برای تولید DNA و تشکیل گلبول های قرمز ضروری است ، کمک می کند. 1
-
گوشت بوقلمون همچنین دارای بسیاری از مواد معدنی مانند: سلنیوم ، پتاسیم ، منیزیم ، فسفر و کلسیم است و باید توجه داشت که گوشت تیره حاوی نسبت بیشتری آهن است نسبت به گوشت سفید ، علاوه بر این که بوقلمون حاوی آهن هم (در انگلیسی) است. آهن Heme) ، که در هنگام هضم به راحتی جذب می شود. برای کاهش خطر ابتلا به کم خونی فقر آهن.
منبع: esmneveshte