بادام هندی
بادام هندی با چندین نام شناخته می شود ، مانند: بوتان یا بوتان ، بادام گرمسیری ، بادام بنگال و نام علمی آن Terminalia catappa ، و همچنین به عنوان بادام بژ نیز شناخته می شود و نام های آن از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. این یک گونه درختی است چند ساله ، که طور گسترده در مناطق ساحلی ، جنگل ها ، باغ ها ، پارک ها ، کاشگر برای تزئین و سایه ، تثبیت تپه های شنی استفاده می شود و به از گونه های درختی رایج در مناطق گرمسیری در آمریکا ، هند ، آسیای جنوب شرقی و اقیانوس آرام تبدیل شد ، لازم به ذکر است که از درختان بالغ غالباً برای تزئین استفاده می شود ، زیرا آنها دارای نمای زیبایی هستند ، زیرا دارای تنه های کوتاه و مستقیم هستند ، در بالای آنها شاخه های افقی قرار دارند و برگهای سبز تیره و بیضی شکل به صورت گروههایی شبیه گل رز قرار می گیرند و در انتهای این شاخه ها رشد می کنند گلهایی به رنگ سفید مایل به سبز ، میوه ای خشک و بیضی شکل حاوی دانه های خوراکی که طعم آن شبیه بادام است.
اما تفاوت بین بادام عادی هند و بادام، به عنوان میوه بادام فیبر خوراکی هند، و با پوسته نرم، لایه نازک از خمیر، طعم اسید کمی، 4بادام طبیعی مشخص که دانه های خوراکی هستند، اما دارای لایه اضافی خشن و خشک، و غیرقابل خوردن. 5
فواید بادام هندی
محتوای مغذی بادام
بادام هندی حاوی عناصر ضروری گیاهی است که فواید دارویی زیادی مانند فنل ، فلاونوئید و کاروتنوئید به آن می بخشد. 6
مطالعات علمی در مورد فواید بادام هند
مطالعه ای که در سال 2015 در مجله Ethnopharmacology منتشر شد ، بر روی گروهی از موش ها برای ارزیابی نقش بادام هندی در تسکین ورم معده انجام شد . مشاهده شد که بادام هندی باعث کاهش زخم معده می شود و همچنین باعث کاهش باکتری های هلیکوباکتر پیلوری یا سایر موارد می شود. معروف به میکروب معده است. 7
مطالعه ای که در ژورنال Gastrointest Cancer در سال 2019 در مورد تأثیر گوآکامول بر سرطان منتشر شده است ، و نتایج آن نشان داد که مرغ دریایی باعث کاهش قابل توجهی در گسترش سلولهای سرطانی و همچنین افزایش آپوپتوز در مرگ برنامه ریزی شده سلولهای سرطانی می شود. 8
یک مطالعه آزمایشگاهی ، که در سال 2007 در Phytomedicine منتشر شد ، برای فهمیدن تأثیر مصرف برگ بادام هندی بر افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی انجام شد و مشاهده شد که عصاره بادام هندی ، خطر بیماری کبد را با کاهش استرس اکسیداتیو و مرگ برنامه ریزی شده سلول کاهش می دهد. 9
یک مطالعه آزمایشگاهی که در سال 2000 در مجله آسیایی آندرولوژی منتشر شد و بر روی گروهی از موش ها انجام شد ، نشان داد که استفاده از دانه های بادام هندی باعث بهبود باروری و کاهش برخی مشکلات جنسی در موش ها می شود . 10
مطالعه منتشر شده در مجله Ethnopharmacology در سال 2003 بر روی موشهای آزمایشگاهی انجام شد ، تا از اثر گوآکامول در کاهش سطح قند خون آگاه شود و متوجه شد که عصاره بادام هند دارای خواصی است که می تواند در کاهش سطح قند در بدن نقش داشته باشد. 11
موارد استفاده از بادام هندی
بادام هندی طعمی شبیه به بادام دارد و دانه های آن را می توان به صورت خام ، پخته یا برشته مصرف کرد و همچنین می توان آن را قلمه زد و به بیسکویت ، مخلوط های پخت ، دسرها ، سوپ ها و خورش ها اضافه کرد. بسیاری از شرایط سلامتی و بیماری های مختلف ، 4]. تقریباً 38 تا 54 درصد روغن بی رنگ از دانه های بادام هندی استخراج می شود ، که شبیه روغن بادام است ، اما کمتر در معرض خشکی است ، طعم مطبوعی دارد و می توان از آن در پخت و پز استفاده کرد. هندی پوسته بیرونی نرم و لایه داخلی نازکی از تفاله دارد که حاوی آب میوه است.طعم آن علی رغم بوی مطبوع بسیار ناخوشایند است و تفاله شیرین و الیافی وقتی بسیار کوچک باشد طعم مطبوعی دارد و اغلب مورد علاقه کودکان است.
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است