- سه شنبه, ۵ فروردين ۱۳۹۹، ۰۶:۰۳ ب.ظ
زنان آبستن همینطور ممکن میباشد در مقایسه با عموم جامعه ریسک شدید بودن بیماری را داشته باشند؛ به عبارتیطور که در موردها گزارشگردیده از سایر عفونتهای دارای ربط به کروناویروس، از پاراگراف کروناویروس سندرم تنفسی وخیم یا این که به عبارتی سارس (SARS-CoV) و کروناویروس سندرم تنفسی خاورمیانه یا این که به عبارتی مِرس (MERS-CoV) و بقیه عفونتهای تنفسی ویروسی، مانند آنفلوانزا، در زمان بارداری مشاهده شدهاست.
آیا ابتلا به ویروس کرونا پیامدهای منفی برای بارداری درپی دارااست؟
هنوز داده ها دقیقی در رابطه تاثیر ابتلا به ویروس کرونا بر بارداری در چنگ وجود ندارد. سقط جنین و مردهزایی در دیگر گونه های ویروس از گزاره سارس و مرس چشم شدهاست. تب بالا در سه ماهه نخستین بارداری قادر است سبب ساز نقص جنین بشود.
آیا نوزادان به عالم آمده از مادرانی که در بارداری دچار به ویروس کرونا بودهاند، در خطر قرار داراهستند؟
براساس داده ها اندک مو جود، پیامدهایی در نوزادان به عالم آمده از مادرها دچار به ویروس کرونا موجود هست. هرچند هنوز واضح وجود ندارد کهاین پیامدها مرتبط با عفونت مامان میباشد یا این که نه و تا این عصر نمیاقتدار ظریف لحاظ بخشید.
اطلاعاتی که راجع به بقیه ویروسها موجود هست تا حدودی میتواند راجعبه ویروس کرونا یاری دهد. برای مثال در آنفلوآنزا، ابتلای مامان حامله سبب وزن معدود هنگام میلاد و وضع حمل زودرس میگردد.
علاوه بر این آنفو لانزا یا این که آنفلوآنزا در اوایل بارداری می تواند باعث به نقص نوزاد شود.
تاثیر کرونا بر زنان آبستن,احتمال انتقال ویروس کرونا از مامان به جنین
احتمال انتقال ویروس کرونا از مامان به جنین
پیشنهادهای احتیاطی برای خانمهای حامله
محققان براساس مشاهدات خویش رعایت موارد ذیل را در رابطه با ویروس کرونا و بارداری پیشنهاد می نمایند:
- اولیای کارها می بایست خانمهای آبستن و نوزادان نو متولد گردیده را در راهبردهایشان مجموعه در معرض خطر به شمار بیاورند و بر روی شیوه های مطلوب برای پیشگیری و رئیس عفونت کووید ـ ۱۹ دراین تیمها متمرکز شوند.
- لازم میباشد مشورت سالم، غربالگری و فرآیندهای محافظت از خانمهای حامله تقویت شود.
- خانمهای آبستن بایستی به صورت منظم معاینه شوند و از خرقه حافظ استعمال نمایند.
- نوزادان جدید متولد گردیده مادر ها دچار یا این که مشکوک به ابتلا به عفونت کووید ـ ۱۹ بایستی دستکم ۱۴ روز در بخش منحصر به فرد قرنطینه شوند.
- در چنین مواقعی نوزادان نباید از شیر مامان تغذیه نمایند.
- نوزادان مادرها در گیر تازمانیکه مامان مشکوک به عفونت کووید ـ ۱۹ میباشد، نباید با مامان تماس نزدیک داشته باشند.