اسم نوشته مجله سرگرمی و تفریحی

عکس نوشته،عکس پروفایل،تعبیر خواب،طراحی اسم

خواص گوشت بوقلمون چیست؟

خواص گوشت بوقلمون چیست؟

بوقلمون یکی از انواع پرندگان بزرگ است که در مزارع پرورش می یابد و می تواند از طبیعت صید شود و بومی آمریکای شمالی است و بوقلمون در تمام دنیا مصرف می شود ، با توجه به اینکه گوشت آن یکی از منابع غنی از مواد مغذی و پروتئین محسوب می شود ،  اما بستگی دارد ارزش غذایی آن بر روی تکه گوشت ، و روش تهیه آن ، و شایان ذکر است که گوشت بوقلمون فرآوری شده منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است ، اما ممکن است حاوی درصد زیادی قند ، مواد نگهدارنده ، چربی های ناسالم و سدیم باشد. 

ارزش غذایی گوشت بوقلمون

جدول زیر ارزش غذایی عناصر موجود در 100 گرم گوشت بوقلمون را توضیح می دهد: 

جز food غذایی

ارزش غذایی

کالری

202 کالری

پروتئین

26.46 گرم

چربی ها

10.16 گرم

کربوهیدرات ها

0.05 گرم

کلسیم

17 میلی گرم

اهن

1.32 میلی گرم

منیزیم

26 میلی گرم

فسفره

213 میلی گرم

پتاسیم

228 میلی گرم

سدیم

461 میلی گرم

فلز روی

3.26 میلی گرم

سلنیوم

29.9 میکروگرم

کولین

90.7 میلی گرم

ویتامین A

15 میکروگرم

تیامین

0.055 میلی گرم

ریبوفلاوین

0.347 میلی گرم

نیاسین

6.973 میلی گرم

ویتامین B6

0.421 میلی گرم

فولات

9 میکروگرم

کلسترول

125 میلی گرم

 خواص گوشت بوقلمون چیست؟,خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی,خواص گوشت بوقلمون در بدنسازی,خواص گوشت بوقلمون در بارداری,خواص گوشت بوقلمون برای کودکان,خواص گوشت بوقلمون و بلدرچین,رنگ گوشت بوقلمون,آیا گوشت بوقلمون هورمونی است,مقایسه گوشت بوقلمون با گوشت قرمز

فواید گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون منبع بسیاری از مواد مغذی از جمله موارد زیر است:

  • منبع غنی از پروتئین: دو برش غلیظ یا معادل 84 گرم گوشت بوقلمون حاوی 24 گرم پروتئین معادل 48 درصد ارزش غذایی روزانه است و پروتئین برای رشد و نگهداری عضلات و ساختار سلول ها لازم است و به انتقال مواد مغذی در داخل بدن کمک می کند بدن و یک رژیم غذایی غنی از پروتئین با افزایش احساس سیری ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کند. 1

  • منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی: گوشت بوقلمون ارزان و غنی از ویتامین های B- کمپلکس است ، 4 مانند فولات ، ویتامین B1 یا تیامین ، ریبوفلاوین یا ویتامین B2 و ویتامین B3 یا آنچه به عنوان نیاسین شناخته می شود ، که برای افزایش کارایی تولید انرژی و ارتباطات سلولی مهم هستند. ، و ویتامین B6 (به انگلیسی: Pyridoxine) ، که به تشکیل اسیدهای آمینه ، تولید انتقال دهنده های عصبی و ویتامین B12 که برای تولید DNA و تشکیل گلبول های قرمز ضروری است ، کمک می کند. 1

گوشت بوقلمون همچنین دارای بسیاری از مواد معدنی مانند: سلنیوم ، پتاسیم ، منیزیم ، فسفر و کلسیم است و باید توجه داشت که گوشت تیره حاوی نسبت بیشتری آهن است نسبت به گوشت سفید ، علاوه بر این که بوقلمون حاوی آهن هم (در انگلیسی) است. آهن Heme) ، که در هنگام هضم به راحتی جذب می شود. برای کاهش خطر ابتلا به کم خونی فقر آهن. 

منبع: esmneveshte

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی